HTML

virágküldés, virágküldő szolgálat

Virágküldés Magyarország teljes területére, virágcsokrok, történetek, virágápolás.

Friss topikok

Virágküldés Budapesten

Virágküldés - Virágműhely

2012.03.04. 16:58 banszkigabor

Virágküldő szolgálatunk

Virágküldés, azaz Fleurop
A Fleurop-Interflora virágküldő szolgálat piacvezető virágküldésben Magyarországon és külföldön egyaránt.

A Fleurop-ot 1927-ben alapították. 1946-ban az amerikai FTD-vel és a brit Interflora-val együttműködésre lépve Fleurop-Interflora néven új szervezetté alakult azzal a céllal, hogy a világ minden részére kézbesítsen virágküldeményeket.

Virágküldés külföldre
A Fleurop-Interflora jelenleg több mint 150 országban, több mint 50 000 virágüzlet foglalkozik virágküldéssel hálózatunkban. A nemzetközi kínálatban összesen 2 400 csokor közül választhatnak vásárlóink.

Virágküldés Magyarországra
Magyarországon 110 virágüzlet teljesíti ügyfeleink virágrendeléseinek elkészítését, és kézbesítését. Több mint 100 csokor, és különleges ajándékok teszik teljessé kínálatunkat.

Virágküldő hálózatunk szakértelmének köszönhetően kifogástalan minőségben tudjuk garantálni virágrendeléseinek minőségét, a kézbesítés időpontjának pontos betartását és a diszkréciót. Magyarország területén virágküldő szolgálatunk hétköznapokon akár 3 órán belül képes az ország bármely pontjára virágküldést teljesíteni.

Fleurop-Interflora virágküldő hálózatában csak olyan virágüzletek, virágszalonok találhatóak, melyek a legváltozatosabb-legfrissebb virágkínálattal és a legmagasabb virágkötői szakértelemmel rendelkeznek. Magyarországi virágküldő hálózatunkban található messze a legtöbb virágkötő mester.
Nagy hangsúlyt fektetünk a virágcsokrok minőségére, szépségére, valamint munkatársaink szakmai képzésére.

A virágcsokrok kiszállításáról virágküldő szolgálatunk munkatársai, sok esetben maguk a virágkötők gondoskodnak, garantálva a virágküldés diszkrét és szakszerű elvégzését.

A virágküldés igazi ajándék
A virágküldés az egyik legjobb érzelem kifejező eszköz. Használja bátran virágküldő szolgáltatásunkat akár belföldön, akár külföldön tartózkodik, munkatársaink segítenek közelebb kerülni szeretteihez.

A virágküldés jelentheti azt, szeretlek, hiányzol, sokat gondolok rád, esetleg bocsáss meg...
Míg a virág önmagában is a szeretetet jelenti, a küldés a távolságot, az elérhetetlenséget, addig a virágküldés a szeretetteli törődést.
Amikor a virágküldést választjuk egyfajta ajándékként szeretetünk kifejezésére, nem csak néhány virágot ajándékozunk, hanem a szívünkből azt az érzést. A virágküldés szavak helyett mondja el mindazt, ami bennünk él. Így válik egy csokornyi érzés ajándékká.
A valódi tartalmat mindig az ajándékozó és az ajándékozott érti meg. Mi ennek az érzésnek a közvetítésében vagyunk a legjobbak.
El tudjuk készíteni a csokrot, és el tudjuk juttatni szinte bárhová, akár a rendelés napján is. Az érzést Ön teszi hozzá!

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék szolgálat külföldre virágküldés virágküldő fleurop interflora


A bejegyzés trackback címe:

https://viragkuldoszolgalat.blog.hu/api/trackback/id/tr854288461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása